Se pare că temperaturile mai ridicate din atmosferă , din ultimele 24 de ore , înregistrate și în Dâmbovița,  i-au îndemnat pe mai mulți posesori de ATV-uri sau mopede să iasă la plimbare cu acestea. Din păcate, au uitat atât de lege cât și de măsurile de precauție. Două accidente, în care au fost implicate un ATV și un moped, au avut loc în ultimele ore.

Un șofer de ocazie pe un ATV a fost rănit ușor la Corbii Mari. Conform IPJ Dâmbovița :

„În cursul serii trecute(n.r. 01.02.2019), un tânăr, de 31 de ani, din localitatea Corbii Mari, satul Ungureni, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe un podeț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere și se afla în stare de ebrietate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

În cel de-al doilea caz este vorba de un mopedist.

Accidentul s-a petrecut la Pucioasa, în după amiaza zilei de 02.02.2019. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (în curbă), un bărbat de 69 de ani, ce se deplasa pe moped, s-a dezechilibrat și a căzut, accidentându-se ușor.

Articolul precedentMăsuri excepționale, ce afectează 29 de localități, din trei județe, după ce pesta porcină a „lovit” la Butimanu
Articolul următorAgitație inutilă!? DJ 714 va fi, totuși, deszăpezit