Mai multe accidente au avut loc în județul Dâmbovița, la orele amiezii (23 august 2019). Este vorba de DN 71, la Brătești, localitatea I.L.Caragiale și DN 72, la Nisipuri.

Știre în curs de actualizare

Foto- Accident DN 72 (Nisipuri)

Pe DN 72 (în jurul orei 13.00) în zona cunoscută sub denumirea intersecție Nisipuri, două autovehicule au intrat în coliziune, rezultând rănirea ușoară a unei persoane. La fața locului se fectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Pe DN 71, pe raza localității Brătești,s-a produs un alt accident rutier. O persoană este rănită. La fața locului intervin pompierii de la ISU DB cu 1 ASAS și o ambulanță SAJ DB (ora aproximativă 13.00.

Un al treilea accident rutier, produs aproximativ la aceiași oră, a avut loc pe raza localității I.L.Caragiale. La fața locului intervine detașamentul Moreni cu 1 ASAS și SAJ DB cu o ambulanță. 1 persoană a făcut atac de panică.

Articolul precedentBărbat din Dărmănești sancționat pentru port ilegal de armă
Articolul următorFOTO Astronomia, științele spațiale și multe altele, vor fi dezbătute intens într-o școală de vară organizatăde SARM