Un tânăr de doar 17 a fost reținut de polițiștii din Titu. Adolescentul se plimba liniștit cu un autoturism, chiar în localitatea de unde furase mașina.

Tânărul a fost reținut în urma unui control de rutină,pe raza localității Românești, de polițiștii din orașul Titu. Polițiștii au constatat inițial doar că șoferul nu posedă permis de conducere. Conform IPJ Dâmbovița.

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au depistat un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Românești, deși nu poseda permis de conducere.

Totodată, din verificările efectuate, a reieșit că în noaptea de 8 martie a.c., acesta ar fi sustras autoturismul de pe raza localităţii Românești.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”

foto articolcaracter ilustrativ

Articolul precedentAu „recidivat”. Flori, în loc de amenzi, de 8 martie, din partea polițiștilor din Dâmbovița
Articolul următorVideo| Incendiu la o pădure de pin. 5 ha de vegetație au ars pe dealurile de lângă Pietroșița