O adolescentă de 17 ani, din Samurcași, județul Dâmbovița, a plecat voluntar de acasă. Mama acesteia a dat-o dispărută, apelând la ajutorul Poliției. Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta.

Conform legislației în vigoare, familia are dreptul să ceară ajutorul celor de la Poliție în cazul în care persoana ce urmează a fi declarată dispărută este un minor, neaplicându-se regula de timp, în acest caz. Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crevedia au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Samurcași, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, fiica sa, GHEORGHE ANDREEA SORINA, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu prietenul ei, fără a mai reveni.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării adolescentei sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, 53 de kilograme greutate, ochi căprui, păr șaten.

La momentul plecării, minora purta pantaloni de culoare albastră, o geacă galbenă și pantofi sport, de culoare argintie.De asemenea, aceasta a mai plecat voluntar de la domiciliu.”

Articolul precedentRecomandările Poliției. Cum să conducem pe vreme rea
Articolul următorCascadorie involuntară pe DN 72. S-a dat cu mașina peste cap