Senatorul Adrian Țuțuianu, membru al Pro România, a anunțat că va face plângere penală împotriva celor aproximativ șase persoane care l-au huiduit pe Victor Ponta, la Târgoviște. Incidentul s-a produs în data de 14 martie 2019, în timpul unei vizite în Târgoviște, a lui Victor Ponta, ce mergea la o întâlnire cu activul de partid al Pro România.

Într-o conferință de presă a PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat că a reușit să afle care este motivul pentru care cele aproximativ șase persoane, din orașul dâmbovițean Pucioasa, după cum spune A.Țuțuianu, l-au huiduit și apostrofat pe fostul premier Victor Ponta. Incidentul s-a produs, la Târgoviște, chiar înainte de intrarea lui Victor Ponta în incinta casei de Cultură a studenților, locație unde liderul PRO România urma să se întâlnească cu activul de partid al Pro România, în data de 14 martie 2019.

„Grupul de așa ziși protestatari a fost trimis de Andrei Plumb ( n.r. fiul Rovanei Plumb, președinte al PSD Dâmbovița) și acoliții lui. Fac parte din lumea pestriță a Pucioasei. Îi știu pe toți. Două dintre persoane au fost identificate. Știu și cine ia plătit ca să facă asta. O sa afle poliția cine sunt. Voi face o sesizare penală în această săptămână și una civilă. Pentru grave prejudicii de imagine aduse și persoanelor, dar și partidului nostru.Este evident că PSD-ul este disperat de plecările spre Pro România.(…) Psd Dâmbovița devine din ce în ce mai agresiv. Cei care conduc campania PSD Dâmbovița au comportament de interlopi.”

A afirmat AdrianȚuțuianu legat de incidentul din data de 14 martie, un incident minor ce nu a durat mai mult decât un minut.

Foto articolMoment incident protestatari versus Victor Ponta, Târgoviște 2019

Sursa foto- www.gazetadambovitei.ro

Articolul precedentFOTO VIDEO Cum arată puntea pietonală de pe care a căzut un bărbat și a murit. Fratele său a pățit-o și el
Articolul următorPlasat sub control judiciar, după ce a tâlhărit o femeie și i-a luat poșeta