Puntea respectivă este singura cale de acces facilă între Scârlența și Brănești, pentru cea de-a doua, reabilitată, fiind nevoie de un ocol de câțiva kilometri. Oamenii spun că au cerut administrației locale să repare acea punte însă nimeni nu a luat nicio măsură.

Potrivit Poliției, bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi căzut de pe puntea pietonală, de la o înălțime de 6 metri. Căzătura i-a fost fatală, mai ales că, se pare, era și în stare de ebrietate.

Un localnic spune că a sesizat de mai multe ori Primăria Brănești despre pericolul pe care îl reprezintă acea punte pietonală care se mișcă din toate încheieturile, ba chiar a facut și mai multe filmulețe pe care le-a postat pe internet, dar nimeni nu a luat nicio măsură.

VIDEO credit Emi Iordache

Primarul comunei Brănești, Ion Preda, spune că la o distanță de 1 km de accidentului se află o punte în care s-a investit 1 milion de euro, realizată pe Ordonanța 7 și că această punte, de pe care a căzut bărbatul, e o punte pietonală suspendată pe cabluri, de pe timpul lui Ceaușescu, asupra căreia nu s-a mai intervenit de 30 de ani.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest nefericit incident.

Bărbat decedat după ce a căzut de pe un pod, la Brănești

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentSorana debutează în calificările turneului de tenis de la Miami
Articolul următorAdrian Țuțuianu face plângere penală, împotriva celor care l-au huiduit pe V.Ponta, la Târgoviște