Adrian Țuțuianu a refuzat propunerea făcută de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de a se întoarce în PSD, formațiune de unde a fost exclus, când partidul era condus de Liviu Dragnea. Actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, îi invitase pe cei ce au fost excluși în ultimii ani, printre care i-a nominalizat pe Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și Sorin Grindeanu, să revină în partid.

Imagine

Senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu, citat de o publicație locală din Dâmbovița (politica-broastei.ro), a declarat că:

„Îi mulțumesc domunului Ciolacu că ne invită pe mine, pe domnul Neacșu și pe domnul Grideanu să revenim în PSD. Eu am în construcție alt proiect, se numește Pro România și nu-mi place să mă plimb prin partide.”

„Așteptam ca dl. Ciolacu să meargă mai departe și să-și ceară scuze-aștept scuze și de la foștii mei colegi din PSD Dâmbovița- pentru tot felul de afirmații pe care le-au făcut pe la întruniri sau în publicațiile lor locale (…) Lucrul asta nu l-a făcut domnul Ciolacu aseară (n.m. 4 decembrie 2019, după CEX-ul PSD), cred că era o reparație morală necesară. A făcut o minimă reparație spunând că am fost excluși pe nedrept. Ce poți să mai spui când tot ce am spus în urmă cu 1 an și trei luni de zile s-a adeverit până la virgulă?!(…) Pro România își va vedea de drumul său”

A spus Adrian Țuțuianu, care acum este în echipa de conducere, de la nivel național, a PRO România, formațiune polică condusă de Victor Ponta.

Articolul precedent„Proiectul Moș Crăciun”, la Crucea Roșie Dâmbovița
Articolul următorComplexul Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște face lumină, în scandalul legat de construcțiile contestate de Biserică