Senatorul dîmbovițean Adrian Țuțuianu a anunțat că formațiunea din care face parte va obține un scor de două cifre, la alegerile europarlamentare din luna mai, în județul Dâmbovița. „Voi face tot ce îmi stă în putință ca PSD-ul să nu obțină, în Dâmbovița, un scor care să înceapă cu mai mult de cifra trei” a spus Țuțuianu.

Într-o conferință de presă, susținută la sediul Pro România Dâmbovița(01.04.2019), senatorul Adrian Țuțuianu a continuat declarațiile războinice la adresa PSD, în special a filialei dâmbovițene a social-democraților, filială pe care a condus-o până la momentul excluderii sale din PSD, de la finalul lui 2018.

” Astăzi unii din PSD se comportă ca pe vremea comuniștilor. Dacă îi întrebi de Țuțuianu, unii o să ridice din umeri și o să spună că nici nu au auzit de el. Dacă îl înjuri pe Țuțuianu, intri direct în cursa de numire pe o funcție la județ (n.m. Consiliul Județean Dâmbovița). Cine îl înjură mai tare și mai nerușinat intră direct pe funcție, fără concurs. Asta e filozofia de partid, la PSD Dâmbovița.”

„Am să mă lupt ca PRO România să obțină la alegerile europarlamentare un scor cu două cifre, în Dâmbovița. Am să fac tot ce pot ca scorul (al PSD ) să înceapă cu trei. Poate să fie și 39%. Asta ar însemna cu 24% mai puțin decât a obținut sub conducerea mea (n.m. alegeri parlamentare 2016- PSD Dâmbovița a obținut 62% din voturi). Nu o să obțină niciodată 50%, cât spun ei că o să obțină. Pro România  o să obțină cu 4-5% mai mult, în Dâmbovița, decât o să fie media națională a partidului. Oamenii s-au săturat de Dragnea, de Vâlcov,de Codrin Ștefănescu, de Andrușcă, de Rovana Plumb, s-au săturat de tot felul de indivizi care vin și profită de pe urma acestui județ (n.m județul Dâmbovița).”

A mai spus Țuțuianu.

Articolul precedentTârgoviștea organizează turneul final U18, la baschet feminin, și devansează duelul cu Aradul
Articolul următorVicepremierul Dan Suciu promovează politicile PSD cu declarația unui primar PNL, din Dâmbovița