Senatorul independent Adrian Ţuţuianu, recent exclus din PSD, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a cerut înregistrăile de pe camerele de supraveghere din clădirea CJ Dâmbovița, pentru a vedea cine vine la cabinetul său parlamentar.

Acesta este și motivul pentru care parlamentarul a făcut o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

FOTO: Politica Broaștei
FOTO: Politica Broaștei

Pe lângă Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ţuţuianu spune că a făcut plângeri la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, dar și la Prefectura Dâmboviţa.

”Am fost informat că, de mai multă vreme, domnul Alin Manole, vicepreședinte CJD, este preocupat să studieze înregistrările de la calculatorul aflat la intrarea în consiliu, care preiau imaginile de la camerele de luat vederi de pe acest culoar, scopul fiind să vadă cine intră la Țuțuianu, cine intră la Daniel Comănescu, eventual la prefect. Lucrul acesta este de o gravitate extremă în contextul legislației europene, transpusă și în legislația națională, privind protecția datelor cu caracter personal. Imaginile sunt date cu caracter personal. Nu-mi vine să cred că Alin Manole a coborât atât de jos. Nu-mi vine să cred că nu mai are niciun gram de caracter. (…) Mă revoltă modul ăsta de comportare și cred că e cazul ca această camarilă care-și bazează existența pe înregistrări și pe atacuri murdare să înceteze să se comporte în acest fel cu mine sau cu colegii din partid”, a spus Ţuţuianu.

Senatorul mai spune în sânul organizației PSD Dâmboviţa s-a creat un ”stat paralel”.

„La prima ședință de Birou Permanent Județean, dna Plumb a declarat că este în posesia tuturor înregistrărilor ședințelor Biroului Permanent Judeţean și Comitetului Judeţean Executiv din 2018. Deci, înregistrarea de la Găești nu este o excepție, ceea ce ne arată că unii ca Rovana Plumb, Sandu Oprea, Radu Popa, Alin Manole au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița”, a afirmat Ţuţuianu.

Articolul precedentMinoră accidentată la traversarea străzii, la Crevedia
Articolul următorAdrian Țuțuianu: PSD Dâmbovița a fost acaparată de gașca Rovanei Plumb