Senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu a prezis, în cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul Pro România Dâmbovița, sfârșitul stângii românești. „Totul se va învârti în jurul lui Iohannis” în următorii ani, mai spune reprezentantul Pro România.

FotoAdrian Țuțuianu (conf.presă Pro România 14 oct. 2019)

Într-o conferință de presă, organizată la sediul pro România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a surprins audiența anunțând că, din punctul său de vedere actualul președinte Klaus Iohannis va deveni principalul actor politic din următorii ani, iar totul se va învârti în jurul său. În plus, mai spune Țuțuianu, stânga românească riscă să dispară.

„Klaus Iohannis are prima șansă să iasă președinte. Lucrurile se vor învârti în jurul lui Iohannis în următorii ani.(…)Stânga va face un rezultat dezastruos la alegerile prezidențiale.(…) E nevoie de o rebrenduire a stângii românești, iar o rebrenduire înseamnă Pro România, ca să fiu foarte clar. E ca la fotbal, nu poți să faci performanță cu aceiași jucători ce nu au dat rezultate și să ai și același antrenor.”

„Lansarea Vioricăi Dăncilă, pentru alegerile prezidențiale, după moțiune, a semănat cu un parastas.(…) Comisar european nu va fi nici Dan Nica, nici altcineva nominalizat de PSD. Va fi cine va vrea Iohannis.”

A declarat Adrian Țuțuianu, care este implicat, din partea Pro România în campania pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Diaconu.

Articolul precedentSoțul unei polițiste din Dâmbovița, capul unei rețele care fura conducte petroliere
Articolul următorSorana Cîrstea urcă în clasamentele mondiale ale tenisului, fără să joace