A fost înregistrat și cel de-al 11-lea deces, din cauza coronavirusului, în Dâmbovița. Prefectura Dâmbovița a anunțat deocamdată doar statistic acest lucru. Se pare că este vorba de o femeie de 82 de ani ce a decedat astăzi, 13 mai, la spitalul Matei Balș din Capitală.

Anunțul privind cel de-al 11 deces din cauza coronovirusului, la o persoană din Dâmbovița, a fost făcut de Instituția Prefectului,în informarea zilnică făcuta către mass media,privind statisticile în ceea ce privește epidemia de coronavirus, de la nivelul judetului Dâmbovița.

Imagine

Conform informațiilor este vorba de o femeie de 82 de ani, ce provine din focarul de coronavirus de la Răcari și care era internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Femeia fusese confirmata cu coronavirus încă din data de 14 aprilie. Decesul s-a produs astăzi, 13 mai.

În total, la Răcari, cu acesta, ar fi 5 decese cauzate de coronavirus. În judetul Dâmbovița este cel de-al 11 caz de deces din cauz COVID 19.

Articolul precedentSeceta pedologică pune în alertă autoritățile din Dâmbovița. Se poate ajunge chiar la raționalizarea apei livrate către populație
Articolul următorDescoperire șocantă la Băleni. Bărbat de 87 de ani găsit decedat în fântână