PNL Dâmbovița și-a ales un nou președinte, într-un congres de alegeri ce a avut loc la „Casa Tineretului” din Târgoviște, în data de 19.10.2018. Principalul invitat a fost președintele PNL, Ludovic Orban, cel care a deținut, la un moment dat, președinția (interimară) a PNL Dâmbovița (până la momentul în care devenea, în 2016, candidatul PNL, pentru Primăria Capitalei).

 

Dacă inițial, la alegerile din Dâmbovița, s-au înscris, în cursă, patru candidați ( Ciprian Pârvuț, Bogdan Simion, Tiberiu Gheorman și Virgil Guran) până la ora votului, celor 321 de delegați dâmbovițeni, au rămas doar trei. Bogdan Simion, așa cum a anunțat, cu doar câteva ore înainte de debutul Conferinței județene de alegeri, s-a retras din cursă .

 

Din cei 321 de delegați nu au fost prezenți la vot decât 281.

Foto 2

Au lipsit, de exemplu, fostul președinte ales al organizației Dâmbovița, Marius Caravețeanu (foto 2), primar al orașului Răcari, demisionar din această funcție în luna aprilie a anului 2018, sau  actualii parlamentarii liberali de Dâmbovița, Cezar Preda și Iancu Caracota.

 

La votul de la Târgoviște, candidatul susținut de Ludovic Orban, Virgil Guran (foto 3), singurul nedâmbovițean înscris în cursă, nu a avut, însă, probleme. Din 281 de voturi exprimate, 20 au fost nule, 10 au mers către Tiberiu Gheorman, 44 la Ciprian Preduț și 207 către Virgil Guran, ce a devenit noul președinte al PNL Dâmbovița.

Foto 3

Articolul precedentBarajul Pucioasa aproape a secat. Construcția este sursă de apă pentru trei comune și un oraș
Articolul următorReguli noi pentru amenzile de circulație.Contravenienții pot „scăpa” mai ușor.