Sunt emoții mari la Răcari,în Dâmbovița, unde deja trei persoane sunt diagnosticate pozitiv cu coronavirus. În Centrul  Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Răcari se desfășoară o anchetă epidemiologică de amploare, toată lumea fiind testată pentru coronavirus, după ce o femeie, ce lucrează în centru, a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

La Răcari,în Dâmbovița, sunt deja trei persoane confirmate ca fiind infectate cu COVID 19. Este vorba de un bărbat (45 de ani) din satul Colacu si o bătrână (aproximativ 80 de ani) din satul Ghergani. Desemenea si soția bărbatului este confimată ca fiind infectată cu coronavirus. Femeia (40 de ani) este angajată a Centrului  Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Răcari .

În aceste condiții, pe parcursul zilei de ieri, 15 aprilie, conform Prefecturii Dâmbovița:

 „DSP Dâmbovița are în desfășurare o anchetă epidemiologică la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Răcari. Astăzi s-au prelevat probe la 79 de persoane, dintre care 52 sunt beneficiari ai centrului și 27 personal angajat.”

Rezultatele tetelor sunt așteptate pe parcursul zilei de 16 aprilie.

Articolul precedentManagerul spitalului din Târgoviște amendat de DSP, după ce a ieșit, alaturi de personalul spitalului, în stradă, la o procesiune religioasă
Articolul următorCentrul Județean de Coordonare a Intervenției Dâmbovița (CJCCI) a fost dotat cu echipamente IT și a devenit operațional