Un bărbat din comuna dâmbovițeană Mătăsaru a sunat disperat la 112, reclamând faptul că un sirian i-a răpit, în plină stradă, concubina și copilul cu mașina. Oamenii legii s-au pus imediat în mișcare pentru a cerceta cazul.
Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că femeia nu e răpită. O cameră de supraveghere ar fi surprins toată scena. Femeia și copilul se urcă de bunăvoie în mașina sirianului, care, i-a fost și soț.
Cu toate acestea, polițiștii au demarat demersuri pentru găsirea sirianului și a femeii care-l însoțește pentru a lămuri exact situația.
Copilul aparține bărbatului care a sunat la 112.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în această dimineață, femeia, alături de copilul sau minor și împreună cu soțul ei, s-a deplasat de bunăvoie cu un autoturism condus de acesta,de  pe rază județului Dâmbovița spre domiciliul mamei femeii din județul Alba. Precizăm că niciunul dintre aceștia nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentVIDEO O femeie a avut neovie de ajutor, după ce a căzut de pe o stâncă, în Valea Horoabelor din Bucegi
Articolul următorAproape de o tragedie, după ce a adormit la volan. Accident spectaculos la Târgoviște