Mama bebelușului atacat de o profesoară din Târgoviște a anunțat că va depune plângere penală pe numele acesteia și face apel la toate persoanele care au mai avut de suferit din cauza cadrului didactic să procedeze la fel. Cea acuzată s-a internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluarea stării de sănătate și tratament de specialitate.

Mămica în vârstă de 25 de ani, din Târgovişte este încă șocată, la câteva zile după ce o profesoară a încercat să-i ia copilul cu forţa, strângându-l de gât. Aceasta a aflat că nu e singură persoană care a fost agresată de această femeie, dar, probabil, este cel mai grav act pe care l-a comis până acum.

„Să ia și ei legătura cu Poliția și să facă o sezizare despre această femeie. Sunt convinsă nu doar eu am avut probleme cu dânsa. În mediul online există multe mărturii despre ea, dar nu este suficient. Poate oricând să fie externată şi să fie ca şi înainte”, a precizat Ioana Lifticariu, mămică atacată de profesoară.

Angajatele unui supermarket din Târgovişte erau terorizate de profesoara de economie. Obişnuia să înjure şi să ameninţe casieriţele. O persoama care a suferit din cauza cadrului didactic este chiar cumnata mămicii, care acum 8 ani a fost atacată la supermarketul unde lucra de către profesoară care făcuse o obsesie pentru ea.

„Făcuse o fixație pentru mine ca și casieră. Venea în fiecare seară și îmi povestea diverse lucruri. Oarecum eu eram vinovată că ea era în starea aceea. Nu am luat în seamă că ar fi un pericol, însă într-o seară, la zece şi jumătate, când am ieşit de la muncă m-a urmărit, m-a ameninţat să-i dau bani, că dacă nu îi dau bani mă omoară sau sare la mine”, a spus femeia, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentGrevă a sindicatului „Valahia”, la Târgoviște. Transportul în comun în pericol de a fi paralizat
Articolul următor„Colecție” de medalii pentru karatiștii de la CS Târgoviște, la Campionatul Național de Shito Ryu