Târgoviștea devine, iar, centrul atenției în campania electorală, pentru alegerile europarlamentare. Trei foști prim-miniștri, doi din România și unul din Republica Moldova, vin la Târgoviște „fără bodyguarzi, fără parole” după cum ironic este anunțat, de către organizatori, pe o rețea de socializare.

Foști prim-miniștri români, Victor Ponta și Mihai Tudose, alături de Iurie Leancă, fost prim-ministru în Republica Moldova, vin la Târgoviște astăzi (23 mai 2019) într-o acțiune de campanie electorală, cu mai puțin de 48 de ore înainte de finalul campaniei electorale, pentru Parlamentul European.

Anunțul, postat pe o rețea de socializare, de către organizatorii evenimentului, este unul ironic, cu trimitere directă la cele întâmplate, tot la Târgoviște, duminică 19 mai 2019. Atunci, tot la un eveniment de campanie electorală, pentru accesul în oraș, cu mașina, a fost nevoie de o parolă, stabilită de organizatori.

„Vor fi lângă noi Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și alți lideri ai partidului. Fără bodyguarzi, fără parole.”

Se spune în anunțul postat pe facebook, de către organizatorii evenimentului.

Articolul precedentSorana e în „sferturi” la Nurenberg, după ce a disputat două meciuri în aceiași zi
Articolul următorProiect Erasmus+ Kids, Stand Up For Your Rights! -Şcoala Gimnazială Vulcana Pandele, Dâmboviţa