Sorana Cîrstea a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Nurenberg, din Germania. Târgovișteanca a trecut în optimi de o altă jucătoare din România, Laura Ioana Paar, după ce a fost nevoită să joace două meciuri într-o singură zi.

 Din cauza ploii, partida din primul tur a Soranei Cîrstea, contra belgiencei Kristen Flipkens, a fost amânată cu o zi, iar târgoviștenca a jucat și partida din turul II în aceiași zi (22 mai 2019).

Foto– teren Nurenberg 2019

În optimi Sorana a înfruntat-o pe Laura Ioana Paar (fostă Andrei), o jucătoare venită din calificări. Meciul a fost unul complicat, pentru ambele jucătoare, dar, în cele din urmă, la capătul a trei seturi, în care Sorana a greșit mai puțin, tâgovișteanca a câștigat.

Sursa foto– facebook Sorana Cîrstea

Sorana Cârstea- Laura Ioana Paar 6-4, 6-7(6), 6-0

Prin această victorie, Sorana își apără punctele câștigate anul trecut, la turneul german, și are garanția rămânerii în top 100 WTA. În sferturile de finală Sorana Cîrrstea va înfrunta o jucătoarea din Serbia,Nina Stojanovic, aflată în afara top 200 WTA.

Partida este programată astăzi (23 mai 2019) pe terenul nr.3 al complexului, cu începere de la ora locală 13.00 (ora 14.00 în România).

Articolul precedentMinistrul Sănătății, Sorina Pintea, vizită cu promisiuni, în Dâmbovița
Articolul următor„Aroganțe electorale”: Trei foști prim-miniștri vin la Târgoviște, „Fără bodyguarzi,fără parole”