Rezultat „istoric” la Târgoviște, în Cupa României la handbal masculin. Doar la rugby s-a mai văzut așa ceva.

Contând pentru etapa șaisprezecimilor competiției, la Târgoviște, s-au întâlnit, în data de 17 Octombrie 2018, echipa locală CSU Târgoviște (al doilea eșalon valoric) și AHC Dunărea Călărași echipă din prima divizie („Liga Zimbrilor”). Chiar dacă diferența de valoare dintre cele două combatante era evidentă, încă înaintea partidei, nepunându-se problema echipei ce merge mai departe, scorul final al confruntării a bătut orice record în materie. 63-9 pentru oaspeții din Călărași

Oaspeții, Dunărea Călărași, au înscris practic mai mult de un gol pe minut (63 de goluri în 60 de minute), în vreme ce gazdele nu au avut decât nouă reușite. Un scor ce nu se înregistrează nici măcar în meciurile jucate în curtea școlii, de echipele de copii.Totuși, acest lucru a fost posibil la Târgoviște, unde echipa locală face practic figurație, în orice competiție, neputând fi practic socotită nici măcar sparing partener de adversari. În 2018, în doar cinci etape de campionat, echipa este pe ultimul loc în serie și are deja un „pasiv” de 155 de goluri (foto).

Scorul din partida de Cupă, dintre CSU Târgoviște și AHC Dunărea Călărași 9-63, reprezintă un record rușinos pentru echipa târgovișteană, dar totuși un record pentru competițiile de handbal din România.

sursa foto articol: www.ahcdunarea.ro

Articolul precedentOmar Hayssam nu va putea ieși din penitenciar. Ce a decis în cazul său Tribunalul Dâmbovița
Articolul următorAngajatorii au fost controlați la sânge de către ITM Dâmbovița