Deși aveau ca termen data de 22 octombrie, moment de la care era preconizat că vor fi redate (măcar parțial), circulației auto, mai multe drumuri, ce asigură accesul în zona montană a județului Dâmbovița, rămân închise sau cu restricții de circulație.

Conform informării, transmise de administratorul drumurilor în cauză, CJ Dâmbovița, situația se prezintă în felul următor:

„Consiliul Judeţean Dâmboviţa îi informează pe participanţii la traficul rutier că, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2018, va efectua, prin societățile comerciale de profil, următoarele activități:

Pod pe DJ 714A Moroeni – Pucheni – Valea Brăteiului, km 7+600, peste pârâul Rătei 

Reabilitarea drumului de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga, L = 3,093 km”

Deasemenea:

Pe tot traseul DJ 714A, există pericolul de cădere de stânci de pe versanţi. Se recomandă a se circula cu atenţie pe acest drum.  Circulația publică pe sectorul de drum din DJ 713, limită Judeţ Prahova – Șaua Dichiului este    închisă temporar.

Pentru deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi, totodată, în zonele unde există posibilitatea de dislocare de anrocamente, respectiv la: km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.”

Se precizează în comunicatul de presă al CJ Dâmbovița

În zonă a nins iar circulația auto a devenit practic imposibilă, pe unele porțiuni, în acest moment.

Articolul precedentSe trece la ora de iarnă. Vezi ce se schimbă și ce instituții au schimbat deja programul
Articolul următorDâmbovița. Moartea unui bărbat ridică multe semne de întrebare