Poliția Română avertizează participanții la traficul auto că traficul poate fi serios afectat pe A1, București-Pitești, în următoarele ore. Avertizare vine în condițiile în care importante cantități de precipitații au căzut în zonă în ultimele ore.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a remis o avertizare, în jurul orei 19.00, în care șoferii sunt avertizați cu privire la pericolele ce pot apărea, în următoarele ore, pe A1, București-Pitești.

Imagine

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:30), pe întreaga autostrada A1 București – Pitești, între kilometrii 10+500 – 120 (orașul Pitești, județul Argeș) plouă, iar pe anumite porțiuni carosabilul este acoperit cu apă şi există pericol de acvaplanare.

În aceste condiții, dacă temperaturile vor scădea pe timpul nopții, există și riscul apariției poleiului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Avertismentul, din atenționarea celor de la Poliția Română, este valabil pentru porțiunea de autostradă aflată pe teritoriul județelor Argeș și Dâmbovița.

Articolul precedentFoto| Bulgarii din Târgoviște sunt în sărbătoare
Articolul următorTârgul de Crăciun din Cluj-Napoca – în topul celor mai frumoase târguri din Europa. Concursul este în desfășurare