Târgoviștea s-a mutat, în bună măsură, pentru câteva ore, la Ploiești, în seara zilei de 20 iulie 2019. Peste 3000 de târgovișteni au făcut deplasarea pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, pentru a își susține favoriții, în primul meci considerat acasă, pentru târgovișteni, în actuala ediție a primei ligi de fotbal.

FotoTribună meci Chindia-Viitorul, cu o oră înainte de meci

Sursafacebook, AFC Chindia Târgoviște

Nici măcar cei mai optimiști dintre fanii gazdelor, de la Chindia Târgoviște (în partida cu Viitorul Constanța, de la Ploiești), nu s-au așteptat ca târgoviștenii să facă deplasarea într-un număr atât de mare, la o distanță de aproximativ 50 de km de Târgoviște, pentru prima partidă de pe teren propriu a echipei lui Viorel Moldovan.

Foto– intrare meci Chindia-Viitorul (19 iulie 2019)

Sursa foto– facebook AFC Chindia, via Marian Bojin

Afluxul de spectatori târgovișteni a fost atât de mare încât, cu minute bune înainte de debutul partidei (ora 21.00), sute de spectatori așteptau la coadă, pentru a putea intra pe stadion (Ilie Oană). Unii dintre cei care au stat la coadă fiind nemulțumiți de faptul că accesul s-a făcut printr-o singură poartă (vezi foto).

Sursa foto– facebook AFC Chindia, via Marius Tudor

Foto– Tribună stadion Ilie Oană, Ploiești, la meciul Chindia-Viitorul

Sursa foto– facebook

Tribuna I a stadionului „Ilie Oană „din Ploiești

a fost plină până la refuz până la urmă.În tribune au fost chiar și reprezentanți a liberalilor târgovișteni ce au intrat purtând tricouri inscripționate cu mesajul „Vrem stadion nou!”, mesajul fiind adresat administrației târgoviștene, ce implementează un proiect de reabilitarea a vechii arene „Eugen Popescu” de la Târgoviște.

Foto – sursa facebook, AFC Chindia via Marius Tudor

Pe teren, cei doi componenți ai generației de aur, Gheorghe Hagi și Viorel Moldovan, acum antrenorii echipelor ce s-au confruntat la Ploiești, nu au avut niciun moment, nimic de împărțit (vezi foto).

Articolul precedentO femeie de 75 de ani, lovită de o mașină, la Târgoviște. Șoferul a fost sancționat.Poliția avertizează.
Articolul următorPrevenție în stradă. Polițiștii le-au explicat oamenilor cum să nu devină victime ale infractorilor