Polițiștii structurii de prevenire și cei de la Biroul Rutier, în colaborare cu Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, au organizat, pe raza municipiului Târgoviște, o activitate stradală  de informare a cetățenilor.
Astfel, polițiștii au sfătuit pietonii să respecte regulile de circulație și să îşi ia toate măsurile de precauţie pentru reducerea gradului de victimzare prin implicarea în evenimentele rutiere.
Totodată, cetățenilor le-au fost reamintite măsurile ce trebuie adoptate pentru a nu deveni victima unei infracțiuni de furt, precum și modalitățile de protecție în cazul infracțiunilor de înșelăciune prin metoda „Împrietenirea”.
De asemenea, reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița au informat cetățenii cu privire la  riscurile implicării în fapte de corupţie și au subliniat importanța adoptării unei atitudini civice corecte.
La activitate au participat elevi și studeți ai instituților de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.
În cadrul acțiunii, beneficiarii au primit pliante cu sfaturi utile.
Articolul precedentFoto| Atmosferă incredibilă la Chindia-Viitorul, în tribune. Au fost inclusiv manifestări politice
Articolul următorPolițiștii din Răcari au dat de urma a doi hoți care au furat bunuri dintr-o mașină