În ultima ședință de Consiliu Local de la Târgoviște, din 2018, aleșii locali au votat un proiect de hotărâre prin care s-a decis reabilitarea stadionului „Eugen Popescu”, din localitate. Aproximativ 6,3 milioane de lei va scoate din „buzunar”, administrația locală, pentru această lucrare.

Conform opțiunilor prezentate, într-un raport înaintat consilierilor locali, de la Târgoviște, administrația locală a calculat care ar fi sumele necesare pentru reabilitarea stadionului „Eugen Popescu”, arenă pe care evoluează echipa de fotbal, din liga a doua, Chindia Târgoviște. În condițiile actuale, cu tribuna a doua închisă accesului public, din cauza pericolului de dărâmare, și cu o infrastructură ce nu corespunde normelor, echipa de fotbal, în eventualitatea unei promovări în prima ligă, nu ar fi putut disputa meciuri pe acest stadion. Variantele au fost următoarele:

Refacerea areneicost de 1200 euro/mp (36440 mp x 1200 euro = aprox.43 milioane de euro)

Reabilitare– cost 6.303.299 de lei (fără TVA)

S-a votat cea de a doua variantă. De precizat este faptul că, în C.L.M. Târgoviște, a fost votată doar „aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare” pentru proiectul de reabilitare a stadionului. Cei peste 6,3 milioane de lei urmând a fi alocați în 2019, la momentul în care va fi aprobat bugetul pentru anul viitor. Întreaga sumă este prevăzută a fi suportată din bugetul local, al Primăriei Târgoviște. Instituția are în proprietate arena, prin CSM Târgoviște, club al primăriei, ce administrează locația.

Articolul precedentVor titlul! Speranțe regăsite la CSM Târgoviște, după victoria cu Aradul
Articolul următorA făcut „ravagii” cu o singură poză. Sorana Cîrstea a strâns nenumărate aprecieri cu o urare de Crăciun