CSM Târgoviște speră la un nou titlu de campioană, la baschet feminin. Speranțele au renăscut la echipa dâmbovițeană, după victoria repurtată, înainte de Crăciun, pe terenul rivalei ICIM Arad.

În prima fază a celei de-a doua părți a campionatului, așa numita „Grupă Roșie”, echipa de baschet feminin a CSM Târgoviște s-a deplasat la Arad, pentru confuntarea de tradiție contra celor de la FCC ICIM CSB Arad.

Confruntarea din Banat a fost una dominată de oaspete, ce au câștigat trei din cele patru „sferturi” ale partidei. În final a fost însă doar o victorie la limită, a echipei condusă de Cătălin Tănase.

ICIM Arad- CSM Târgoviște 61-64 (16-19, 8-10,18-14, 19-21)

Cu această victorie CSM Târgoviște revine pe locul trei în clasament (16 puncte-11 jocuri) după CSM Satu Mare (19 p – 11 jocuri) și Sepsi Sf. Gheorghe (18 p.-10 jocuri).

Atrenorul echipei dâmbovițene, Cătălin Tănase (foto), a declarat după meciul de la Arad:

„(…) a fost o victorie muncită și meritată, cred eu,pentru că puteam să câștigăm mult mai lejer. Am ratat foarte , foarte multe situații de contraatac, dar importantă este victoria în momentul de față. Avem sărbători liniștite și sper să rezolvăm cât mai repede problemele manageriale și să putem să facem o echipă competitivă pentru a putea să ne batem din nou la campionat.”

CSM Târgoviște va disputa, în data de 29 decembrie, pe teren propriu, ultima partidă din acest an, în compania echipei de pe primul loc, CSM Satu Mare.

Articolul precedentVIDEO Turiști ajutați de jandarmii montani, în urma unui apel la 112
Articolul următorAu ales varianta „ieftină”. Stadionul „Eugen Popescu” va fi reabilitat cu banii Primăriei Târgoviște