Cam tot ce conține fier prin gospodăriile unor localnici din localitățile Nucet și Cazaci, din județul Dâmbovița, a fost în vizorul a trei hoți, în luna martie 2019. După mai multe lovituri reușite hoții au fost reținuți de polițiștii locali, din Târgoviște, în data de 19 martie.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au documentat activitatea infracțională a trei bărbați din Nucet, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbații sunt bănuiți că, în perioada 03-13 martie a.c., ar fi sustrase diverse bunuri(țevi metalice, jante din aluminiu, unelte și scule electrice, jardiniere) din locuințe și anexe gospodărești de pe raza localităților Cazaci și Nucet.

Prejudiciul cauzat este estimat la 12.000 de lei.

Articolul precedentAtenție! Adolescenți fără permis șofează pe drumurile din Dâmbovița
Articolul următor330.000 bucăţi de ţigarete de contrabandă, diferite mărci, descoperite şi reţinute de inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor