S-au înmulțit cazurile de adolescenți ce se urcă la volan și șofează fără a avea permis de conducere.În ultimele 24 de ore un băiat de 16 ani și o fată de 18 au fost depistați de polițiști conducând fără a poseda carnet de conducere.

Trei tineri din Dâmbovița s-au ales cu dosar penal după ziua de 19 martie, doi pentru că au șofat fără a deține carnet de conducere și al treilea pentru că a încredințat mașina unei persoane ce nu poseda permis de conducere. Conform IPJ Dâmbovița.

„La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au oprit în trafic, pentru control, un moped condus de un tânăr de 16 ani, din Pietrari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat.

De asemenea, o tânără de 18 ani, din Băleni, a fost depistată de polițiștii de la Serviciul Rutier în timp ce conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificări a reieșit că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de către un tânăr de 22 de ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice.”

Pe numele celor 3, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Articolul precedentReținut pentru violență, lipsire de libertate și ultraj. Și-a sechestrat propria fiică
Articolul următorAu dat lovitură după lovitură, la Cazaci și Nucet. Acum, trei hoți au fost reținuți de polițiști