Aflată în aceste zile, în Guilin (China), pentru a participa la Festivalul Internațional al Culturii și Turismului UNWTO/PATA, la invitația gazdelor chineze, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița a „rătăcit” puțin drumul. Doar cu vreo 2000 de km.

Concret, conform invitației (foto, original) gazdele chineze se obligă să îi găzduiască pe oaspeții dâmbovițeni (5 persoane) pe perioada festivalului (22-27 Octombrie 2018) la Guilin (sudul Chinei), fiind deasemenea asigurate de organizatori și alte facilități (cazare și masă).

Numai că, așa cum reiese din o postare realizată pe pagina personală, de pe o rețea de socializare, a președintelui CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu (foto) delegația dâmbovițeană a aterizat la vreo 2000 de km depărtare, de locul festivalului de turism de la Guilin. Foarte adevărat, tot în China, dar undeva pe lângă Marele Zid Chinezesc (nordul Chinei, la granița cu Mongolia). Cum distanțele dintre cele două locații sunt destul de mari iar transportul, în orice variantă, este ori foarte costisitor, ori foarte lung, ca durată în timp, se poate spune că obiectivul (realizarea unor parteneriate de cooperare România-China, la târgul de turism, cu costuri cât mai mici ale deplasării, plătite din fondurile CJ Dâmbovița) a fost ratată cu succes, în sensul în care ori costurile deplasării, ori parteneriatele nu se vor potrivi cu „socoteala de acasă”.

Articolul precedentTârgoviștea a „ratat” un titlu mondial. Zoran Terzic, fost antrenor la CSM, a câștigat laurii mondiali, la volei feminin
Articolul următorPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști