Târgoviștea s-ar fi putut mândri în aceste zile cu un titlu mondial, la un sport de echipă, o performanță unică în istoria sportului dâmbovițean.”Ratarea” nu este una ce ar fi putut fi consemnată pe terenul de sport, ci mai curând pe banca tehnică.

Zoran Terzic,fostul antrenor al echipei de volei feminin CSM Târgoviște (în 2016), a câștigat, în urmă cu două zile, titlul mondial la volei feminin, cu naționala Serbiei.

Serbia -Italia 3-2 (în finala de la Yokohama, Japonia)

Terzic a activat la Târgoviște, ca antrenor principal, doar câteva luni,acesta părăsind echipa după ratarea câștigării campionatului, ediția 2015-2016.

Zoran Terzic a avut, în echipa campionă mondială, în Japonia, două jucătoare ce activează în campionatul românesc: Maja Aleksici (Volei Alba Blaj) și Teodora Pusici (UVT Agroland Timișoara).

Terzic este considerat principalul artizan al titlului obținut de Serbia. Tehnicianul sârb a antrenat, după despărțirea de CSM Târgoviște, și în paralel cu echipa națională a Serbiei, echipele de club: Volero Zurich (2016-2017),Dinamo Moscova (2017-2018) și Fenerbahce SK (2018-)

Articolul precedentSezon „deschis” la infracțiuni silvice.Primele sancțiuni pentru hoții de lemn.
Articolul următorAu „rătăcit” drumul? O delegație a CJ Dâmbovița se plimbă la 2000 de km distanță de locul unde trebuia să fie