Echipa de baschet a CSM Târgoviște va evolua în prima partidă oficială din noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin (LNBF) în data de 9 octombrie. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a solicitat amânarea meciului din prima etapă, ce ar fi trebuit să aibă loc în data de de 2 octombrie, împotriva celor de la CSM Alexandria.

Conform calendarului anunțat de Federația Română de Baschet (dar și de clubul CSM Târgoviște) elevele lui Cătălin Tănase vor juca primul meci oficial din noul sezon miercuri, 9 octombrie, acasă cu Agronomia București, din etapa a 2-a a grupei Est. După trei zile urmează meciul cu campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, iar în 16 octombrie va fi manșa tur din primul tur al Cupei României, acasă cu FCC Baschet Arad.

Situație actuală

După cum spun cei de la CSM Târgoviște, pe site-ul propriu:

Sursa fotocsmtargoviste.ro

„Începând din acest campionat, CS Municipal Târgoviște va avea în staff un nou antrenor secund. Este vorba despre Miruna Crâsnic(foto), fostă jucătoare la Danzio Timișoara și asistent la naționala de U20 condusă de principalul Târgoviștei, Cătălin Tănase.Crânsic este, începând de săptămâna trecută, și antrenor secund al echipei naționale de senioare a României, acolo unde funcția de selecționer este îndeplinită de turcul Ayhan Avci”

În ceea ce privește lotul echipei CSM Târgoviște, în continuare nu există decât informații vagi. Conform celor de la baschet.ro, în echipa antrenată de Cătălin Tănase există momentan doar șase jucătoare sigure:

Foto-Imagine arhivă, CSM Târgoviște 2018

Larisa Toma(45 de ani în luna decembrie!),Ancuța Stoenescu( face și ea 40 de ani în debutul lui 2019),Gabriela Irimia  (30 de ani),Alina Chivu (29 de ani),Alexandra Ghiță(19 ani),Daiana Tănase(23 de ani)

CSM Târgoviște are restricții în ceea ce privește transferurile putând evolua decât cu jucătoare din România. Față de sezonul precedent echipa a pierdut 9 jucătoare:

<Laura Vaida (în NCAA),  Tunde Kilin și Teodora Neagu (la Universitatea Cluj), Carla Popescu (la CSM Satu Mare), Ștefania Cătinean (la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Denisa Vați (la Phoenix Știința Constanța), Claudia Cristea (la Agronomia București) și americancele Porsche Poole și Monique Coker (care s-a despărțit de echipă înainte de finalul sezonului).>, conform baschet.ro

Articolul precedentTransporta peste 25 de mc de lemn, dar nu avea acte pentru 7mc, din cantitate. A rămas fără toată încărcătura
Articolul următor„Crizantema de aur”,ediția cu numărul 52, va avea loc la Târgoviște, în perioada 17-19 octombrie