O firmă de transport din Rădăuţi a pus autocare gratis la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina care ajung în Vama Siret, cu care aceştia se pot deplasa fie la Rădăuţi sau Suceava, fie la Bucureşti, pentru a lua avionul spre destinaţii din Europa.

Beniamin Lucescu, unul dintre proprietarii unei firme din Rădăuţi, le-a declarat jurnaliştilor că zilnic două autocare ale firmei vor prelua gratis refugiaţii din Ucraina care ajung în Vama Siret.

„Vom permanentiza şi vom avea aici maşini pentru a transporta refugiaţi gratis. Vom duce oamenii la Rădăuţi, la Suceava sau la Otopeni dacă vor să plece mai departe cu avionul către Europa. Vor fi două autocare pe zi. Sunt oameni care în general spun că vor să plece peste hotare. M-a impresionat o mamă cu doi copii care a venit singură, pentru că pe bărbaţi nu îi lasă să treacă graniţa”, a declarat Beniamin Lucescu.

 

El a precizat că acţiunea va continua cât va fi nevoie.

„Noi sperăm să oprească războiul şi oamenii să nu mai fugă”, a mai afirmat Lucescu.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPreședintele ucrainean: „Forțele de ocupație ruse atacă Centrala nucleară de la Cernobîl” – Angajații instituției au fost luați PRIZONIERI de război
Articolul următorRusia este ATACATĂ cibernetic! Numeroase site-uri guvernamentale, fără conexiune la internet