Specialiștii în meteorologie au anunțat prognoza pentru următorul interval. În județul Dâmbovița, 28 mai este ultima zi însorită, pentru o lungă perioadă de timp. Începând cu seara zilei de 28 mai sunt anunțate ploi însemnate și vijelii ,până în data de 6 iunie.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Prognoza pentru ziua de 28 Mai 2019 este una cu temperaturi ce vor urca până la valoarea de 28 de grade Celsius, în Târgoviște și județul Dâmbovița.

Fotocaptură www.vremea.ido.ro

Începând însă cu seara zilei de 28 mai vremea se va schimba radical. Va urma o perioadă prelungită de ploi însemnate și furtuni, însoțite de descărcări electrice. Perioada de instabilitate atmosferică va începe în data de 29 mai și va continua până în data de joi 6 iunie. În acest interval, temperaturile maxime nu vor depăși valoarea de 25 de grade Celsius.( conform celor de la www.vremea.ido.ro)

În noaptea  de 28-29 mai sunt așteptate precipitații ce este posibil să ajungă și la valoarea de 19 l/mp, iar temperatura minimă, pe timpul nopții, va scădea până la valoarea de 14 grade Celsius.

Articolul precedentPeste 1.500 de elevi participă la Parada Absolvenților din Târgoviște
Articolul următorPSD Dâmbovița-niciun cuvânt despre arestarea lui Liviu Dragnea. A.Țuțuianu spune că a avut dreptate