Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la închisoare, pentru trei ani și șase luni, nu a stârnit nicio reacție în PSD Dâmbovița. Doar inamicul declarat al lui Liviu Dragnea, fostul șef al PSD Dâmbovița, actualmente lider la Pro România, Adrian Țuțuianu a reacționat, spunând că a avut dreptate, la momentul în care a trimis celebra scrisoare ce a dus la excluderea sa din PSD.

Foto– captură facebook PSD Dâmbovița (cea mai recentă postare)

Este o liniște aproape nefirească în PSD Dâmbovița, după cele mai recente evenimente ce au afectat partidul. Organizația a reușit să se impună în Dâmbovița, cu un scor de aproximativ 32%, la alegerile europarlamantare din 26 mai. Cu toate acestea, nimeni nu vorbește despre o victorie. Nici despre Liviu Dragnea, și condamnarea și arestarea acestuia, nimeni nu amintește nimic.

 

Foto– captură facebook, PSD Dâmbovița (miting Târgoviște 19 mai 2019)

Ce mai recentă referire, pe pagina oficială de facebook, a PSD Dâmbovița, la Liviu Dragnea este cea de la mitingul cu cântec de la Târgoviște, din data de 19 mai.

Foto– Adrian Țuțuianu și Liviu Dragnea, înainte de „scrisoare” (sursa foto-adevarul.ro)

În schimb, fostul șef al PSD Dâmbovița, actualmente lider la Pro România,Adrian Țuțuianu, jubilează, tot pe facebook. Țuțuianu spune că actualul său partid (PRO România) a obținut un scor bun în Dâmbovița (10,42%) la alegerile europarlamantare. În plus, Țuțuianu spune că a avut dreptate când a a semnalat, în scrisoarea ce i-a adus excluderea din PSD, că Liviu Dragnea va distruge PSD. Țuțuianu îi îndeamnă pe actualii membrii ai PSD, după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat, să recitească scrisoarea sa.

Foto– captură facebook, Adrian Țuțuianu

„O provocare pentru toți membrii și simpatizanții PSD, dar, mai ales, pentru cei care compun Comitetul Executiv Național: recitiți textul scrisorii pe care eu, alături de Gabriela Firea și Paul Stănescu, am semnat-o în toamna anului trecut și spuneți-mi dacă am avut dreptate. Din păcate…”

A scris Țuțuianu, pe pagina personală de facebook.

Articolul precedentAvertisment de la meteorologi. 28 Mai-ultima zi cu soare, urmează ploi și furtuni, până pe 6 Iunie
Articolul următorEducaţia începe de la grădiniţă. Copiii de la Rază de Soare, în vizită la Jandarmeria Dâmbovița