Un bărbat de 42 de ani, din Udrești (comuna Ulmi), județul Dâmbovița, a fost reținut de poliști. Acesta și-a amenințat, cu bătaia, soția, în acest sens fiind emis și un ordin de protecție, ce îi interzicea bărbatului se apropie de consoartă. La doar două zile de la emiterea ordinului de protecție, bărbatul l-a încălcat, iar acum a fost reținut de polițisti.

La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, Udreşti, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcare a măsurilor stabilite printr-un ordin de protecție, faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Astăzi, 29 iunie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Acesta, în cursul zilei de ieri, ar fi încălcat obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție provizoriu emis la data de 26 iunie a.c., după ce și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

În continuare sunt desfășurate cercetări de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale, au precizat polițistii de la IPJ Dâmbovița.