Un bărbat a căzut, în această seară, de pe un pod aflat pe raza localității Brănești, din Dâmbovița. Din păcate pentru bărbat, medicii de pe ambulanță, sosiți la fața alocului, nu au putut să îl resusciteze, acesta fiind declarat decedat. Bărbatul era în stare de ebrietate.

 

Evenimentul s-a produs în această seară, pe raza comunei Brănești din Dâmbovița. Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, aflat în evidentă stare de ebrietate, a căzut de la o înălțime de șase metri. Bărbatul traversa un pod de lemn în momentul în care și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol.

 (foto cu puternic impact emoțional).

Medicii de pe Ambulanța, sosiți la fața locului, au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă în final au fost nevoiți să pronunțe decesul, rănile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața.

La fața locului, reprezntanții IPJ Dâmbovița efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Articolul precedentMăsuri sporite de siguranță, la un meci de liga a III-a, cu echipa lui Mititelu
Articolul următorCirculație feroviară îngreunată, între staţiile Titu-Ghergani, din cauza hoților care au furat cablurile