Jandarmii dâmbovițeni au cooperat cu cei din Prahova, pentru a asigura desfășurarea în condiții normale a unei partide din liga a III-a de fotbal. Confruntarea a avut loc la Pucioasa, în Dâmbovița, între echipa locală și Craiova 1948, echipa condusă de Adrian Mititelu.

Foto-  facebook, Jandarmeria Dâmbovița

Confruntarea din liga a treia de fotbal, dintre ASFC Pucioasa și U Craiova 1948, a avut loc în orașul dâmbovițean, în data de 16 martie, și a fost considerată cu risc sporit.

Conform Jandarmeriei Dâmbovița, la această partidă Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești a  luat măsuri de asigurare a ordinii publice, pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” din Pucioasa.

Jandarmii dâmbovițeni cooperaseră, de curând, cu Brigada Mobilă din Ploiești, la o altă confruntare de fotbal (Chindia Târgoviște-Petrolul Ploiești), dar atunci a fost vorba și de o echipă din Prahova.

Foto– facebook, ASFC Pucioasa

Partida dintre ASFC Pucioasa și U Craiova 1948 a fost însă fără incidente, rezultatul final  de (2-2) nemulțumind ambele combatante. Oaspeții pentru că se îndepărtaează de zona promovării, în al doilea eșalon, iar gazdele pentru că s-au considerat nedreptățite, după ce au fost egalate, din penalty, în minutul 97, în condițiile în care la pauză au condus cu 2-0.

Articolul precedentConferințe dedicate Potului Paștelui, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”
Articolul următorBărbat decedat după ce a căzut de pe un pod, la Brănești