Potrivit IPJ Prahova, bărbatul în vârstă de 41 de ani care folosea metoda Cash Trapping pentru a fura din bani din bancomate a fost arestat.

Vă reamintim că polițiștii prahoveni au descins vineri dimineață la mai multe adrese din Brașov, Dolj și Suceava într-un dosar de furt. Doi bărbați sunt acuzați că au furat sume de bani din mai multe bancomate din Prahova și Dâmbovița prin metoda Cash Trapping.

Potrivit IPJ Prahova, „la data de 8 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efecuat 4 percheziții domiciliare, în județele Brașov, Dolj și Suceava ,la persoane bănuite de comiterea a 9 infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 22 aprilie a.c., doi bărbați cu vârstele de 36, respectiv 41 de ani ar fi comis 9 infracțiuni de furt calificat din bancomate, în județele Prahova și Dâmbovița, prin metoda Cash Trapping.

Conform IPJ Prahova, pe numele bărbatului în vârstă de 41 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentMinori din Dâmbovița, reținuți după ce au spart un magazin
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 9 iulie 2022