Echipa de baschet a CSM Târgoviște a încheiat cu o înfrângere ultima partidă din sezonul regulat al primei divizii de baschet feminin. Deși a condus o bună parte din meci, echipa dâmbovțeană a pierdut la o diferență de două puncte (55-57) confruntarea cu Universitatea Cluj și ratează, cel mai probabil, și locul patru la finalul sezonului regulat.

Sursa fotoucluj.ro

Partida de la Cluj mai avea o miză doar pentru echipa dâmbovițeană ce, în eventualitatea unei victorii, ar fi terminat pe locul patru în campionat și ar fi beneficiat de avantajul terenului propriu în play-off, acolo unde știa că va întâlni ICIM Arad.

Deși, după un început modest, dominat de gazde, târgoviștencele au condus aproape pe tot parcursul meciului, finalul a fost dezastruos, iar cu doar câteva minute înainte de final Târgoviștea a pierdut posibilitatea de a beneficia de avantajul terenului propriu în play-off, înregistrând totodată și cea de-a șasea înfrângere consecutivă în actuala ediție de campionat.

U Cluj- CSM Târgoviște 57-55 (17-15, 12-20,9-10,19-10)

CSM Târgoviște va juca prima partidă din play-off în data de 6 aprilie, în compania echipei ICIM Arad, cel mai probabil pe terenul arădencelor, dacă acestea se vor impune în confruntarea cu Phoenix Constanța.

Articolul precedentUrmărit internațional pentru „participație la organizație criminală”, pus sub control judiciar
Articolul următorVolei feminin: Înfrâgere dramatică pentru CSM Târgoviște, în fața Științei Bacău