CSM Târgoviște a pierdut, pe teren propriu, primul meci din faza a doua a campionatului primei ligi de volei femin. Târgoviștencele au fost întrecute dramatic, în set decisiv, de contracandidata la obținerea locului trei pe podiumul actualei ediții de campionat, Știința Bacău.

Partida ce a contat pentru etapa I, din cea de-a doua parte a competiției interne, a avut loc la Târgoviște în Sala Sporturilor. În eventualitatea unei victorii, târgoviștencele aveau mari șanse, ca la finalul actualei ediții de campionat, să ocupe locul III, dată fiind diferența de puncte dintre cele două combatante.

Deși au început bine partida (25-17, în primul set) târgoviștencele au cedat următoarele două seturi, astfel că oaspetele aveau deja asigurat un punct, în urma confruntării de la Târgoviște. În setul al patrulea, CSM-ul s-a impus relativ ușor, oaspetele părând că pe final de set au dorit să își conserve energia pentru setul decisiv ( CSM Târgoviște a făcut nouă pincte consecutiv în final de set).

La capătul a aproape două ore de joc (118 minute) oaspetele, într-un final dramatic, în care s-a mers cap la cap, au reușit victoria, în acest fel, micșorând la doar 5 puncte diferența din clasament, față de CSM Târgoviște.

Scor final:

CSM Târgoviște- Știința Bacău 2-3 (25-17, 21-25,24-26,25-16,13-15)

Cea de-a doua etapă a competiției (locurile 1-6)  va avea loc în data de 30 martie, iar CSM Târgoviște va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CSM Lugoj.

 

Sursa foto articolwww.csmtargoviste.ro

Articolul precedentBaschet feminin: CSM Târgoviște, înfrângere (și) la Cluj și încă un obiectiv ratat
Articolul următorMinor lovit de o mașină, în centrul Târgoviștei