Bilanț îngrijorăor, după acțiunile de control în trafic, ale celor de la IPJ Dâmbovița. Doar in ultimele trei zile, 70 de soferi au rămas fără carnet, pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice. 11 din aceștia s-au ales și cu dosar penal.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În perioada 13-16 februarie a.c., polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a 11 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Patru dintre acestea au fost depistate în timp ce conduceau autovehicule, deși nu posedau permise de conducere, una dintre acestea fiind implicată și într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Alte două persoane sunt cercetate după ce au fost surprinse în trafic la volanul unor autoturisme care aveau expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie, iar alta, având suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

Patru bărbați, aflați în stare de ebrietate, au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, doi dintre ei fiind bănuiți de producerea unor accidente de circulație soldate cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,43 și 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În  perioada 13-16 februarie polițiștii  dâmbovițeni au reținut 70 de permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool și 19 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentDoliu în PSD Dâmbovița. Un fost deputat a decedat în această dimineață
Articolul următorFoto| Coliziune între trei autoturisme, lângă Târgoviște. Mașină proiectată în afara șoselei, la Valea Voievozilor