Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște s-au evidențiat din plin la ediția din acest an a Trofeului “Mănușa Carpați”, găzduită de localitatea Horezu.
Cinci dintre boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au boxat exemplar în ringul vâlcean, fapt ce i-a dus să încânte privirile spectatorilor.
Pugiliștii clubului nostru care au devenit învingători la Horezu au fost juniorul Fernando Panait (cat. 54 kg), cadeții Laurențiu Nicolae (48 kg), Gabriel Nițu (81 kg), Dan Matei (56 kg) și seniorul Gabriel Ștefan (81 kg).
Rezultatele obținute de cei cinci boxeri la Horezu au fost lăudate de staff-ul secției de box a clubului nostru. “Boxerii noștri au arătat foarte bine la Horezu. Toți sportivii noștri și-au câștigat meciurile în care au fost angrenați.
Pentru toți meciurile de la acest Trofeu au reprezentat antrenamente utile înainte de participarea la Campionatele Naționale”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Stan.
Primul concurs important la care vor lua parte pugiliștii de la CS Târgoviște va fi Campionatul Național dedicat cadeților.
Articolul precedentAsociația Centrul Socio-Cultural Communio spijină dotarea și reabilitarea laboratorului de fizică de la Ienăchiță
Articolul următorComplex de activități de Ziua Europei, organizate de Europe Direct Târgoviște