Un bucureștean de 26 de ani a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni și va fi dus în fața magistraților pentru stabilirea de măsuri preventive. Acesta le hărțuiește și amenință pe fosta sa concubină și pe mama acesteia încă din 2018. Bărbatul a încălcat și un ordin de protecție.

Barbatul a fost reținut de polițistii dâmbovițeni în data de 3 februarie, iar astăzi, 4 februarie, urmează sa fie dus in fața magistratilor pentru stabilirea pedepsei.

Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 26 de ani, din București, bănuit de comiterea infracțiunilor de hărțuire, amenințare și nerespectarea prevederilor unui ordin de protecție.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, începând cu anul 2018, bărbatul ar fi hărțuit și amenințat cu acte de violență două femei, fosta concubină și mama acesteia.

De asemenea, bărbatul reținut ar fi încălcat obligațiile instituite prin intermediul unui ordin de protecție, faptă considerată agravantă.

Articolul precedentTrei dâmbovițeni, din Moreni sunt cercetați pentru operațiuni financiare ilegale, cu un card bancar pierdut de proprietar
Articolul următorVideo| La Chindia Târgoviște este o problemă de atitudine a jucătorilor, spune unul dintre ”finanțatorii” echipei, ce a vorbit și despre banii clubului