Aproximativ 40 de bătrâni și copii din două centre de asistență socială din Târgoviste, au avut parte de o surpriză plăcută din partea polițiștilor dâmbovițeni, chiar înaite de prima zi de Paște. Polițistii dâmbovițeni au strâns bani si au cumpărat alimente, dulciuri și jucării pentru rezidenții celor doua centre sociale.

În ajunul Paștelui, polițistii din cadul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au venit în sprijinul unor persoane aflate în doua centre sociale, de pe raza municipilui Târgoviste. Alimente dulciuri, jucării dar și produse de curațenie au fost donate de polițiști către rezidenții din cele doua centre.

Bunurile au fost achiziționate prin efortul financiar comun al polițiștilor dâmbovițeni.au precizat reprezentenții IPJ Dâmbovița. Aproximativ 40 de bătrâni și copii, din cele două centre, vor beneficia de cadourile oferite de polițisti.

Articolul precedentCreștere ALARMANTĂ a numărului cadrelor medicale infectate cu COVID-19. Acesta a ajuns la 1.031. În Dâmbovița sunt 3
Articolul următorVeste proastă. Încă 7 cazuri de coronavirus la Răcari. Șase cazuri sunt în centrul medico-social unde deja erau confimate 42 de cazuri