Unul dintre cei doi coordonatori ai campaniei prezidențiale a lui Mircea Diaconu, senatorul Adrian Țuțuianu, a dezvăluit că, în campania pentru alegerile prezidențiale, Mircea Diaconu va avea parte de o campanie atipică. Fără bani și fără publicitate outdoor, este noutatea absolută pe care o anunță Țuțuianu, în campania lui Diaconu.

Într-o conferință de presă, organizată la Târgoviște, la sediul Pro România Dâmbovița, filială pe care o coordonează, senatorul Adrian Țuțuianu a dezvăluit cum va decurge campania pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Diaconu. Adrian Țuțuianu este reprezentantul Pro România, alături de Norica Nicolai de la ALDE, în staff-ul de  campaniei pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Diaconu, campanie pe care cei doi o coordonează, din partea partidelor ce îl susțin pe Diaconu.

FotoA.Țuțuianu, conf.presă 16 septembrie 2019

„Noi (n.r. PRO România și ALDE) asigurăm  doar sprijinul logistic, pentru campania candidatului independent Mircea Diaconu. Domnia sa are un program separat. Astăzi (n.m. 16 septembrie 2019) avem peste 250.000 de semnături strânse. Vom continua să strângem semnături până pe data de 19-20 și probabil pe data de 21 Mircea Diaconu își va depune candidatura.

Mircea Diaconu și-a propus să nu pună niciun afiș, banner sau mash, în această campanie electorală. Cele două partide (n.m. Pro România și ALDE) asigură suport tehnic  și logistic, pentru campania lui Mircea Diaconu, dar și financiar, că vă închipuiți că nu i-am cerut bani lui Mircea Diaconu.”

A declarat Adrian Țuțuianu.

Articolul precedentA lovit cu mașina un copil și a fugit de la locul accidentului
Articolul următorTentativă de omor la Odobești, sesizată la 112. Agresorul a fost reținut