Un tânăr de 23 de ani din Odobești, județul Dâmbovița, a fost reținut de polițiști. Acesta este acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat de 28 de ani din localitate. Din fericire victima a supraviețuit.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În cursul serii de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată cu un cuțit.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că, pe fondul unei altercații spontane, în timp ce se afla pe o stradă din Odobești,  un tânăr de 23 de ani, din localitate, ar fi agresat, cu un obiect tăietor ascuțit, un bărbat de 28 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist s-a constatat faptul că viața părții vătămate  a fost pusă în primejdie.

Tânărul, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile (n.m. 16 septembrie 2019) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru dispunerea de măsuri legale.

Articolul precedentCampanie atipică pentru Mircea Diaconu. Fără publicitate outdoor și cu bani de la partide
Articolul următorÎngrijorări (și) pentru Chindia? Suporteri Petrolul: „Le vom da cu ștampila de vot în cap!”