În pragul Sărbătorilor de Iarnă, atunci când vânzările explodează pentru traficanții de țigări, una dintre cele mai complexe rețele de contrabandă din București a fost anihilată.

Rețeaua, care comercializa țigări pe piața din București a fost destructurată de către Poliția Sectorului 2.

Potrivit Poliției, baxurile de țigări erau depozitate chiar în vilele contrabandistilor, în încăperi secrete, cu ziduri false.

Drept urmare, la una din adresele vizate din comuna Crevedia, sat Samurcași, județul Dâmbovița au fost găsite 343.000 tigarete.

”Într-o autoutilitară Fiat Ducato a fost găsită cantitatea de 343.000 tigarete marca Rothmans Royal, având aplicat timbru de Ucraina, disimulate în compartimente special confecționate în acest scop iar într-un garaj s-a descoperit un perete fals, prevăzut cu o ușa cu yală disimulată în spatele unei prize, în spatele căruia a fost identificată cantitatea de 130.000 tigarete marca Marble, 43.800 tigarete marca Ashima, 200 tigarete marca Hilton și 59.340 tigarete marca Compliment, toate fără timbru aplicat. De asemenea, în urmă percheziției efectuate la o altă adresa din Municipiul București, pe stradă Lacul Oarza din Sectorul 5 a fost identificată cantitatea de 820 tigarete marca Ashima, 1.000 de tigarete marca Marble, 860 tigarete marca Rothmans, 460 de tigarete marca Kiss și 240 tigarete marca Compliment”, arată Poliția Capitalei.

În urmă punerii în executare a mandatelor de percheziție domciliară și a mandatelor de aducere, opt persoane au fost conduse la sediul Sectorului 2 de Poliție în vederea audierii și aducerii la cunoștință a calității de suspect, față de cinci dintre acestea fiind luată măsură preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

Articolul precedentAccident cu doi răniți la Petrești. S-au dat peste cap, cu mașina
Articolul următorSupraveghere video, wi-fi și scenă cu gradene, într-un nou parc în Târgoviște