Cazul Rovinari, în care doi minori au fost surprinși, de camerele de supraveghere, tăind cauciucurile mai multor mașini parcate, s-a repetat în comuna Râu Alb, în județul Dâmbovița. Un minor a tăiat cauciucurile unei mașini, chiar în noaptea de Revelion.

Cazul de la Rovinari, în care doi minori (foto, cameră de supraveghere) au fost surprinși tăind cauciucuri, la aproximativ 40 de mașini, s-a reluat, foarte adevărat la mai mici dimensiuni în localitatea Râu Alb de Jos,din Dâmbovița, la o zi distanță de isprava celor doi minori din Rovinari. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești  au fost sesizați de un bărbat că, în cursul nopții de 31 decembrie 2018- 1 ianuarie 2019, persoane necunoscute i-au provocat distrugeri la pneurile autoturismului, proprietate personala, pe care îl parcase în fața unui imobil din localitatea Râul Alb de Jos.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii au stabilit că un minor din localitate, a  distrus prin tăiere două pneuri ale autoturismului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet.”

 

Articolul precedentPrognoza meteo până pe 13 ianuarie. Ploaie, lapoviţă şi ninsoare și zone cu minime de -16 grade
Articolul următorProfanatorii de morminte, ce acționau la Poiana, în Dâmbovița, au fost reținuți