Polițiștii dâmbovițeni au reținut doi bărbați, bănuiți că au profanat morminte . Cei doi erau „specializați” în astfel de lovituri, ultima fiind dată în urmă cu doar câteva zile, la Poiana, în județul Dâmbovița.

Chiar înainte de Revelion ( detalii aici www.realitateadedambovita.net), în cimitirul din Poiana șapte morminte fuseseră vandalizate. Polițiștii dâmbovițeni precizau, la acea vreme, că nu se sustrăseseră bunuri din respectivele cavouri.

Astăzi, 04.01.2019,polițiștii din cadrul Poliției orașului Titu, au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 62, respectiv 36 de ani, ambii din Poiana, bănuiți de comiterea de infracțiuni contra libertății religioase și respectul datorat persoanelor decedate, după cum precizează IPJ Dâmbovița, într-o informare oficială.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari cu propunerea măsurii de control judiciar.

Polițiștii au documentat, în sarcina celor doi reținuți, săvârșirea, pe parcursul anului 2018, a nu mai puțin de nouă fapte de profanare de morminte. Toate în zona Poiana, în perioada august-decembrie 2018.

În luna august 2018, mormântul unui tânăr, de doar 18 ani (foto, sursa- www.stirileprotv.ro) a fost profanat, din câte se pare, tot de cei doi, în același cimitir. La vremea respectivă fapta rămânând cu autori necunoscuți.

Articolul precedentCazul Rovinari repetat în Dâmbovița. Un minor s-a distrat tăind cauciucurile unei mașini parcate
Articolul următorPucioasa. Bărbat de 66 de ani, mort, după ce a căzut de la etajul 4