Competiția pugilistică „Centura Chindiei” va avea loc și în 2019. La ediția din acest an organizatorii anunță o prezență mai numeroasă ( și mai valoroasă) față de precedentele ediții.

Lumea boxului românesc se va reuni Târgoviște peste o săptămână! Sâmbătă, 14 decembrie, în jur de ora 12.00, va suna din nou gongul la „Centura Chindiei”.

Imagine

Foto- „Centura Chindiei” 2018

Cea de-a șasea ediție a competiției va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște, iar organizatorii sunt Clubul Sportiv Târgoviște, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște și Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița.

Ediția din acest an se prefigurează multă mai puternică față de precedentele, după ce și-au anunțat prezența numeroși pugiliști, care vor reprezenta cluburi importante din țară. Potrivit directorul Clubului Sportiv Târgoviște, Alexandru Badea, la turneul pugilistic din acest an “va fi bătălie mare în ring”.

La ediția din 2018 majoritatea trofeelor (pe categorii de greutatea) s-au acordat doar după o singură confruntare, din cauza lipsei de combatanți. Lista participanților de la ediția din 2019, nu a fost deocamdată confirmată de organizatori.

Articolul precedentLiberalii dâmbovițeni ajung în Guvern, prin șeful filialei. Virgil Guran numit consilier pe ordine publică
Articolul următorN-a mai „nimerit” drumul și a intrat cu mașina-n gard, la Runcu. Șoferul era băut bine.