PNL Dâmbovița a ajuns în guvernul Ludovic Orban. Virgil Guran,președintele filialei dâmbovițene a liberalilor, a fost numit consilier pe probleme de ordine publică în Guvenul Ludovic Orban.

Imagine

Decizia de numire a lui Virgil Guran (foto) în funcția de consilier pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Virgil Guran se numește în funcția de consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

PRIM-MINISTRU
LUDOVIC ORBAN
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Antonel Tănase

București, 5 decembrie 2019.

Nr. 487.”

Se spune în documentul publicat în MO. Virgil Guran este președinte al PNL Dâmbovița.

Probabil nu lipsit de importanță este și faptul că în Dâmbovița, în structura de conducere a Inspectoratului Județean de Poliție au intervenit modificări importante, în ultima vreme. Fostul inspector șef al IPJ Dâmbovița, cms.șef Sorin Păun a fost înlocuit de de șeful IPJ Teleorman, detașat la Dâmbovița pentru două luni. Sorin Păun a și depus o cerere de pensionare între timp. Conform unor surse, deja interimarul de la șefia IPJ Dâmbovița urmează a fi schimbat, începând de luni, 9 decembrie 2019. Numele vehiculat pentru a prelua funcția de șef al IPJ Dâmbovița este cel al lui Antofie Claudiu Adrian ( 47 de ani)  actualul Şef al Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Articolul precedentAtenție șoferi! Cod galben de ceață (și) în Dâmbovița
Articolul următor„Centura Chindiei” are loc și în 2019