Mutări multe la Chindia Târgoviște, în aceste zile. Echipa lui Viorel Moldovan, ce se pare că a semnat cu echipa târgovișteană un nou angajament, deși acest lucru nu este încă confirmat de oficialii Chindiei, se întărește cu jucători liberi de contract.

Chindia Târgoviște 28 mai 2019,( sursa fotoFC Chindia Târgoviște, facebook)

În aceste zile este un adevărat dute-vino, la Chindia Târgoviște, echipă ce a promovat în prima ligă de fotbal. După ce în urmă cu câteva zile surse din interiorul clubului anunțau venirea a trei jucători (detalii aici.www.realitateadedambovita.net) acum un alt contingent important de jucători a ajuns la echipă.

Transferuri Chindia

Foto Dinu Moldovan, portar Chindia Târgoviște

Este vorba de Dinu Moldovan (29 ani, ACS Poli Timişoara), un goalkeeper care şi-a făcut junioratul la Espanyol Barcelona.Jucătorul a venit liber de contract la Chindia, iar cota de piață a acestuia este estimată la 125.000 de euro, de cei de la transfermarkt.com. Chindia a renunţat la serviciile lui Teodor Meilă şi Lucian Acasandrei, doi dintre portarii din sezonul trecut.

Foto-Stelian Cucu,mijlocaș defensiv

Foto– Blaise Yameongo, mijlocaș ofensiv

Un alt transfer este cel al lui Stelian Cucu, mijlocaș defensiv, ce a ajuns la Chindia, tot liber de contract, venind de la Dunărea Călărași. Cel de-al treilea transfer, anunțat deja ca și perfectat, este jucătorul din Burkina Faso, Blaise Yameogo. Jucătorul este deasemenea liber de contract, iar ultima sa echipă a fost Zimbrul Chișinău ( cota de piață, conform transfermarkt, este de 225.000 de euro). Acesta va ajunge la echipă abia luni, 24 iunie 2014.

Chindia a urcat duminică la amiază la Braşov, pentru stagiul centralizat de pregătire.Târgoviștenii vor rămâne sub Tâmpa până pe 5 iulie, urmând să joace la Braşov sau Ghimbav trei meciuri de verificare, cu Viitorul(24 iunie), Csikszereda (28 iunie) şi Rapid (2 iulie). Testul cu echipa lui Gică Hagi va avea loc la baza Campoverde, din Ghimbav, luni, de la ora 18.00.

Articolul precedentUpdate| Un microbuz a făcut ravagii pe șosea, după ce a derapat, la Voinești
Articolul următorAccident spectaculos la Târgoviște. Trei mașini au fost implicate